Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας με:

Πληρωμή με αντικαταβολή.
Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι έχει επιπλέον επιβάρυνση 1,20€.
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για τις όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις οι συναλλαγές που ξεπερνούν την αξία των 500,00€ για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών πρέπει να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Πληρωμή με PayPal.
Το PayPal είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών. Η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα του PayPal είναι η ασφάλεια των χρηστών.
Παρέχουμε συνεχή και ακατάπαυστη παρακολούθηση των συναλλαγών.
Ως ηγέτης στην τεχνολογία ασφάλειας, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνικής πρόληψης της απάτης για να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.
Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από κορυφαία στο χώρο και πρότυπα μοντέλα αποκλειστικής εκμετάλλευσης που βοηθούν στην καταπολέμηση της απάτης.
Αν υποψιαστούμε απάτη ή υποκλοπή ταυτότητας στο λογαριασμό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.
Με τη χρήση του PayPal δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό μας προσθέτοντας σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας και μας ενημερώνετε με e-mail στο info@newplus.gr ή τηλεφωνικά στο 2310547412

elGreek